Ένωση Λογιστών Αιτωλοακαρνανίας: Αποστολή βοήθειας στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel

img20230909112823

Ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας. Η Ένωση Λογιστών Αιτωλοακαρνανίας οργάνωσε άμεσα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας ανταποκρινόμενη στην έκκληση από τις περιοχές της Θεσσαλίαςπου έπληξε η κακοκαιρία Daniel.
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίουμε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανοίχθηκε λογαριασμός για την συγκέντρωση χρημάτων από τα μέλη της. Ακολούθως υπήρξε επικοινωνία με φορείς των πληγέντων περιοχών με σκοπό να καθοριστούν οι άμεσες ανάγκες που θα μπορούσαν να καλυφθούν. Εντός της ημέρας οργανώθηκε η προμήθεια και αποστολή εμφιαλωμένων νερών στην περιοχή της Καρδίτσας. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίουμε την συνοδεία του προέδρου της Ένωσης παραδόθηκαν στον δήμο Σοφάδων της περιοχής της Καρδίτσας και στον Ερυθρό Σταυρό της Καρδίτσας από δύο παλέτες εμφιαλωμένο νερό. Επίσης το Σάββατο σε παράλληλη δράση η πανελλήνια ομοσπονδία των λογιστών (ΠΟΦΕΕ) – στην οποία συμμετέχει η Ένωση – παρέδωσε δύο νταλίκες με εμφιαλωμένα νερά στις πληγέντες περιοχές.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντική βοήθεια προσέφερεο συνάδελφος Γιώργος Παπαδημητρίου – πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.ΟΚαρδίτσας – που με την υποστήριξη και τον συντονισμότου, κατάφερε η βοήθεια μας να φτάσει εκεί που υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη,επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια της εταιρείας μεταφορών «LiftingTransportAgrinio»η οποία οργάνωσε άμεσα και με ελάχιστο κόστος την μεταφορά στην Καρδίτσα.
Οι ενέργειες της Ένωσης δεν θα σταματήσουν εδώ, σε συνεργασία και με άλλους φορείς θα συνεχιστεί η προσπάθεια υποστήριξης των πληγέντων. Στην προσπάθεια των συνανθρώπων μας να επιβιώσουν της καταστροφής και να σταθούν ξανά στα πόδια τους, θα είμαστε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας και δεν θα περιμένουμε το αργοκίνητο καράβι του κρατικού μηχανισμού εάν και πότε θα κινηθεί.
img20230909121224googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith