Εκτός παράταξης Παπαναστασίου έθεσε εαυτόν ο Κ. Κιτσοπάνος

kitsopanos

Παρά την απουσία της παράταξης του Κ. Πιστιόλα, η ερώτηση που κατέθεσε στη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντήθηκε από την δημοτική αρχή.

Με αφορμή την ερώτηση πρώτος τον λόγο πήρε ο Κ. Κιτσοπανος, Δημοτικός Σύμβουλος και μέχρι το τέλος του έτους αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου, που φέρεται σύμφωνα με την σχετική καταγγελία να εμπλέκεται στην υπόθεση της υδροκλοπής. Ο ίδιος απάντησε πως δεν έχει καμιά σχέση και πως το περιστατικό διαπιστώθηκε σε έναν εργοταξιακό χώρο εταιρείας που ο ίδιος διατηρεί μειοψηφικό πακέτο. Υπενθύμισε πως ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ήταν άτεγκτος σε περιπτώσεις υδροκλοπών που τις κυνήγησε. Όπως είπε έχει σοβαρές νομικές επιφυλάξεις που θα διατυπωθούν, σε σχέση με την καταγγελία και ανακοίνωσε πως μέχρι αυτό να διευθετηθεί, θέτει εαυτόν εκτός της παράταξης της πλειοψηφίας.

Ο κ. Γρίβας απάντησε ως προς το τι διαπίστωσε η υπηρεσία στον συγκεκριμένο χώρο όπου βρέθηκε η παράνομη παροχή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και προχωρά διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Ο κ. Παπαναστασίου τόνισε πως κάποιοι με αφορμή το γεγονός , επιχειρούν να σπιλώσουν την παράταξη του. «Δεν κρύψαμε τίποτε. Κάναμε ότι θα κάναμε σε κάθε άλλη αντίστοιχη περίπτωση. Πολύ σωστά κάνει ο κ. Κιτσοπάνος και τέθηκε εκτός παράταξης. Εμείς θα ακολουθήσουμε τα προβλεπόμενα» είπε χαρακτηριστικά.

agriniopress.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith