Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Εν αναμονή του αποτελέσματος για το νέο όνομα της παράταξης

ekloges

Έκλεισαν οι κάλπες των εκλογών για την αλλαγή ονόματος του ΚΙΝΑΛ με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει τις 140.000 ψήφους από τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι πήγαν στα 600 εκλογικά κέντρα σήμερα Κυριακή (8.5.2022) για να διαλέξουν μεταξύ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» και «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ».

Η ψηφοφορία παρατάθηκε για μία ώρα και αντί για τις 19:00 έληξε στις 20:00 αφού η συμμετοχή των μελών του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ήταν υπεράνω των προσδοκιών, με τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως η συμμετοχή «έσπασε το φράγμα» των 140.000 ψήφων για την αλλαγή ονόματος.

Σε μερικά εκλογικά κέντρα δόθηκε και παράταση… στην παράταση, καθώς τα μέλη επέλεξαν και τους 4.602 αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τη βάση του κινήματος στο επερχόμενο συνέδριο στις 20 – 22 Μαΐου αλλά και τις τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Σημειώνεται ότι, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η οποία αναμένεται λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου της παράταξης, Νίκου Ανδρουλάκη. Αύριο Δευτέρα (9.5.2022) αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα στοιχεία της προσέλευσης των μελών της παράταξης στις εκλογές.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith