Εκλογές 2023: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

arxhgoi

Ημέρα ανάπαυλας ήταν η σημερινή για τους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προεκλογική τους εκστρατεία, με τα βλέμματα πλέον να στρέφονται στην αυριανή ημέρα και στα αποτέλεσμα της κάλπης.

Την Κυριακή, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων θα βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να ψηφίσουν.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας), σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

Στις 9.30, θα ψηφίσει στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4. Ο κ. Τσίπρας, είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, Σέρρες και Α’ Πειραιά.

Στη γενέτειρά του, στο Ηράκλειο Κρήτης θα ψηφίσει στις 9.45 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431). Ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, τον Νότιο Τομέα και την Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας). Αυτήν την ώρα, συναντάται με τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΚΚΕ σε μεζεδοπωλείο της Καλογρέζας. Ο ίδιος έχει επιλέξει ως εκλογικές του περιφέρειες τον Βόρειο Τομέας Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκης και Φθιώτιδα.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439). Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, είναι υποψήφιος στην Β’ Πειραιά, Α’ Αθήνας και Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11:30 πμ στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

real.gr

zenith