«Είστε της σχολής Βαρουφάκη, δεν χαιρετάτε καν» – Τι είπε ο Μητσοτάκης στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία

mitsotakis nea ionia periptero2

«Περίπατο» φαίνεται πως έχει πάει ο πολιτικός πολιτισμός στη χώρα μας, εάν τουλάχιστον κρίνουμε από τη συμπεριφορά εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που, αν μη τι άλλο, «προδίδει» τη νευρικότητά τους.

Σε μια τέτοια επίδειξη απρέπειας προχώρησαν σήμερα στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιόδευσε και μίλησε στην περιοχή, θέλησε να χαιρετήσει όσους βρίσκονταν εκεί.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με μια χαρακτηριστική κίνηση, ο άνθρωπος που ήταν εκεί, έκανε νόημα στον πρόεδρο της ΝΔ να απομακρυνθεί από το σημείο. Η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη ήταν άμεση και… αποστομωτική. «Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε, ε;» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πήρε στα χέρια του ένα από τα προεκλογικά φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε: «Τα καινούργια είναι αυτά; Έχετε μείνει με το παλιό υλικό».

«Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη, βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό, αλλά δεν πειράζει» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, αποχωρώντας από το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε πέσει «θύμα» πολιτικής απρέπειας και πριν από τρεις εβδομάδες, στις 13 Μαΐου, όταν στελέχη του ΜέΡΑ25, που βρίσκονταν στο περίπτερο του κόμματος Βαρουφάκη στην Κυψέλη, αρνήθηκαν να χαιρετήσουν τον κ. Μητσοτάκη.

protothema.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith