Ειρήνη Νικολοπούλου: «Αυτό κάποια στιγμή έπρεπε να μαζευτεί και εξαιτίας αυτού δεν ξαναγύρισα ποτέ»

pavlidou 682x384

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη την Τετάρτη στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση τόσο στα μαθητικά της χρόνια όσο και στην επαγγελματική της διαδρομή.

Ειδικότερα, η Ειρήνη Νικολοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω απολυθεί δυο φορές λόγω σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Είμαι μιας γενιάς που «έφαγα» σεξουαλική παρενόχληση από το γυμνάσιο ως μαθήτρια στο Πανεπιστήμιο σαν φοιτήτρια, όχι μόνο από έναν καθηγητή αλλά από τρεις καθηγητές, μετά με το που μπήκα στη δημοσιογραφία από άλλους δυο τρεις κ.ο.κ. Ε, αυτό κάποια στιγμή έπρεπε να μαζευτεί! Εγώ δεν ξαναγύρισα ποτέ στις εφημερίδες εξαιτίας αυτού».

zenith

«Δεν έφυγα από την τηλεόραση απόλυτα με την θέληση μου. Οδηγήθηκα μετά από μεγάλη πίεση στο να φύγω από την τηλεόραση και μετά το ωραιοποίησα».

«Υπήρξε μια κακή στιγμή στην ΕΡΤ που έζησα και ήταν κακώς νοούμενη συναδελφική συμπεριφορά και χτύπημα. Έχει να κάνει με τεράστιο μπούλινγκ. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που μου κόστισε ψυχολογικά, μου κόστισε στην υγεία μου, στη οικογένεια μου, στο επάγγελμα μου, στη φήμη μου, στα πάντα» συμπλήρωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ZAPPIT.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith