«Έφυγε» ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος ένας σπουδαίος άνθρωπος του Μεσολογγίου

αλεξα

Ένας ακόμη σπουδαίος Μεσολογγίτης ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι του, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους και γνωστούς του.

Όσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο και οικογενειάρχη, ο οποίος για αρκετά χρόνια ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής. Με πολλή αγάπη για το Μεσολόγγι, διοργάνωνε εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Γιορτών Εξόδου και του Άη- Συμιού.

Ήταν πολιτικός μηχανικός και ζούσε στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια, όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, μετακόμισε στο Μεσολόγγι, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Με μια συγκινητική ανάρτηση τον αποχαιρέτησε ο σύζυγος της κόρης του, γνωστός εκπαιδευτικός, Κώστας Κατσαρός: «Την ημέρα που με εμπιστεύτηκες για σύζυγο της κόρης σου μου είπες ένα πράγμα: «Να μου την προσέχεις». Την είχες μεγαλώσει ουσιαστικά μόνος αφού ο Θεός είχε πάρει την σύζυγό σου κοντά Του νωρίς. Τα τριάντα χρόνια που βαδίσαμε μαζί ελπίζω να μην σε απογοήτευσα…

Σε αποχαιρετώ κοιτάζοντας μια φωτογραφία από την ομορφότερη στιγμή μας, την ημέρα που έγινες πατέρας και για εμένα, που έλαμπες από χαρά!

Έτσι θέλω να σε θυμάμαι! Έτσι θα σε θυμάμαι!

Καλό ταξίδι πεθερέ μου! Σε περιμένουν να σε υποδεχτούν οι γονείς σου, η αγαπημένη σου σύζυγος Διάνα, ο πατέρας μου Γιάννης, οι φίλοι σου Χρήστος, Πάνος, Θανάσης και τόσοι άλλοι που έφυγαν πριν από εσένα. Έχετε τόσα πολλά να θυμηθείτε….

Να μας προσέχεις! Καλή Ανάπαυση!».

aixmi-news.gr

zenith