Εφετείο Αγρινίου: Πλήρης δικαίωση της αθλήτριας Ελευθερίας Ζαπαντιώτη

dikasthrio agrinioy

Ένοχος ομόφωνα για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας με τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα, είχε κριθεί τον Ιούνιο του 2022 ο προπονητής της Ελευθερίας Ζαπαντιώτη από το Αγρίνιο από το Μικτό ορκωτό δικαστήριο της Λευκάδας.

Χθες δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό ορκωτό Εφετείο στο Αγρίνιο όμως ο κατηγορούμενος προπονητής παραιτήθηκε από την έφεση που είχε καταθέσει. Άρα παραμένει η αρχική ποινή που του είχε επιβληθεί.

Ο δικηγόρος της Ελευθερίας Ζαπαντιώτη Αναστάσιος Ντούγκας, που είχε βρεθεί στην Λευκάδα και φυσικά χθες στο Αγρίνιο μετά και τη δεύτερη δικαίωση της πελάτισσάς του έκανε στο ilefkada.gr την παρακάτω δήλωση:

“Για εμάς είναι πολύ μεγάλη δικαίωση γιατί στην ουσία παραδέχτηκε την ενοχή του. Η Ελευθερία έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα, πάρα πολλά χρόνια για να συγκεντρώσει όλα αυτά τα στοιχεία που προσκομίσαμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Τέλος ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι η Ελευθερία ήταν ερωτευμένη μαζί του και γι αυτό έκανε όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός από κανένα νοήμων άνθρωπο πόσο μάλλον από την Ελληνική Δικαιοσύνη.”

Χτες στο Αγρίνιο πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο δικαστικό μέγαρο για να στηρίξει την Ελευθερία όπου μετά το τέλος της διαδικασίας το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ η παθούσα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έκλαιγε με λυγμούς.

ilefkada.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith