Έμπρακτη συμπαράσταση στο Νοσοκομείο: Την Πέμπτη 14/7 να κλείσει ο Δήμος και τα καταστήματα της πόλης!

papadopoulos1

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο της πόλης μας, έλαβε ομόφωνη απόφαση, μεταξύ των άλλων, να συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων και των Ιατρών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/7/2022 και ώρα 12:00μ.μ. στον εξωτερικό χώρο των ΤΕΠ του Νοσοκομείου.
Οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε την παρουσία μας και τη συμπαράστασή μας ώστε να αποτρέψουμε όλα όσα τείνουν να γίνουν μη αναστρέψιμα για το Νοσοκομείο μας και τη δημόσια υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Για το λόγο αυτό θεωρώ, από την θέση ευθύνης που έχω διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, ότι τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα επιβάλλεται:
1. Με απόφαση του Δημάρχου να κλείσει ο Δήμος σε ένδειξη συμπαράστασης και να παραβρεθούν όλοι, αιρετοί και εργαζόμενοι, στη συγκεκριμένη κινητοποίηση.
2. Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, τουλάχιστον για μία ώρα (12:00 έως 13:00) να κλείσουν τα καταστήματα της πόλης ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στις προσπάθειες υποβάθμισης και αποψίλωσης του Νοσοκομείου μας.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Πάνος Παπαδόπουλος
Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith