Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Συγχαρητήρια στους συντελεστές του Μουσείου Άλατος για τη διεθνή διάκριση

mouseio alatos

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη βράβευση του Μουσείου Άλατος με το “Portimão Museum Prize for Welcoming, Inclusion and Belonging 2024” από το Φόρουμ των Ευρωπαϊκών Μουσείων κατά το πρόσφατο ετήσιο συνέδριό του και την τελετή απονομής που έγινε στην Πορτογαλία.
Για τη διάκριση αυτή αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ιδρυτή του Μουσείου Άλατος κ. Νίκο Κορδόση, τη σύζυγό του Δέσποινα και σε όλη την ομάδα που εργάζεται για τις ανάγκες του Μουσείου, καθώς, χάρη στην εξαιρετική δουλειά όλων, το Μεσολόγγι έλαβε σημαντική προβολή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια της πόλης και αυξάνει την επισκεψιμότητα σε αυτή, παράγοντας πολλαπλά οφέλη σε πολιτιστικό και όχι μόνο επίπεδο.
Ευχόμαστε στον κ. Κορδόση και τους υπόλοιπους συντελεστές του Μουσείου Άλατος, καθώς και του Κέντρου Λόγου και Τέχνης “Διέξοδος”, να έχουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον και δηλώνουμε ότι η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου θα είναι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστεί.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith