Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Στυλιανοπούλου, νοσηλεύεται σε κλινική

stilianopoulou

Σε νοσηλεία βρίσκεται εδώ και ένα μήνα, η δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Η οικογένειά της, σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε κάνει λόγο για εύθραυστη υγεία «λόγω πολλαπλών θεμάτων υγείας τα οποία προκύπτουν από την προχωρημένη ηλικία της». Η δε ανιψιά της Άννα Στυλιανοπούλου, μιλώντας την Πέμπτη του Πάσχα 09.05 σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι η θεία της έχει «σοβαρή λοίμωξη και είναι ψυχολογικά πεσμένη που έχασε τους φίλους της».

«Το μεγαλύτερο σοκ για τη θεία μου ήταν η απώλεια της φίλης της Μαίρης Χρονοπούλου τον Οκτώβριο του 2023. Της στοίχισε πάρα πολύ αυτό», προσέθεσε η ανιψιά της δημοφιλούς ηθοποιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Ξεκινώντας αυτή την λιτή μας ανακοίνωση θέλουμε εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και ας ελπίσουμε πως το αναστάσιμο φως θα φωτίσει τις ζωές όλων μας.

Σε συνέχεια των πολλαπλών δημοσιευμάτων για την υγεία αλλά και την απομάκρυνση της αγαπημένης μας θείας Δέσποινας Στυλιανοπούλου από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τους αγαπημένους της φίλους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω της εύθραυστης υγείας της και των πολλαπλών θεμάτων υγείας που προκύπτουν από την προχωρημένη ηλικία της, αποφασίσαμε μαζί με εκείνη, να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης για λίγο χρόνο, έως ότου η υγεία της και οι δυνάμεις, να της επιτρέψουν να επιστρέψει στην μέχρι τώρα ζωή της.

Θα σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την απόφαση που έχουμε λάβει και εμείς, αλλά και η αγαπημένη μας αδελφή και θεία. Η ηρεμία και υγεία της σε αυτή την χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό, το ενδιαφέρον και την αγάπη στην θεία μας.

Οικογένειες Στυλιανοπούλου & Παπαμαρκάκη».

ant1news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith