Δύο νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Λύρου

Άρτεμις Μακρυκώστα

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ηΆρτεμις Μακρυκώσταη οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Τόσο εγώ όσο και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά θα πρέπει να αναλογιστεί το χρέος του απέναντι στην κοινωνία και στον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές να κάνει ο καθένας μας την καλύτερη επιλογή με γνώμονα όχι το στενό προσωπικό συμφέρον ούτε τις στρατευμένες παλαιοκομματικές λογικές και τις προπαγανδιστικές τακτικές. Αλλά να αξιολογήσει και να εμπιστευτεί εκείνα τα πρόσωπα που εργάστηκαν με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και διαφάνεια με μόνο στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας και τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει αυτό, μακροπρόθεσμα σε όλους μας.

Αυτές λοιπόν τις αξίες και τις αρετές τις βλέπω στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου. Αυτές με ώθησαν να είμαι στο πλευρό του σε αυτόν τον αγώνα και αποδέχτηκα την πρόταση του, να ενισχύσω το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. για να πάει ο τόπος μας ψηλά».
Άρτεμις Μακρυκώστα

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Φωτεινή Σαλωνίτη , με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο. Σε δήλωσή της η Φωτεινή Σαλωνίτη ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Λυρο για την τιμητική του πρόσκληση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Ανατροπής. Ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και συγχρόνως αναγνωρίζω τον συνεχη και ανιδιοτελή αγώνα διεκδίκησης του Δημάρχου για έναν καλύτερο Δήμο, αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του.

Σε αυτή τη μάχη στέκομαι δίπλα στον Κώστα Λυρο και συμμετεχω στην ομάδα της Δημιουργικής Ανατροπης έτοιμη να προσφέρω σε κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.»
ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΛΩΝΙΤΗgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith