Δύο ακόμη υποψήφιοι στο πλευρό του Κώστα Λύρου στο Δήμο Μεσολογγίου

Κωνσταντίνα Μπάλα

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Κωνσταντίνα Μπάλα, η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Ως γέννημα θρέμμα του Αγίου Ηλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, πιστεύω ακράδαντα ότι ο τόπος μας είναι σπουδαίος και του αναλογούν πολλά περισσότερα απ όσα έχει. Η πρώτη θητεία του Κώστα Λύρου ήρθε να ανατρέψει αυτή την κατάσταση και κατάφερε να θέσει το Δήμος μας σε τροχιά αναπτυξιακή.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος ακέραιος, έντιμος και εργατικός απέδειξε έμπρακτα ότι πορεύεται με αρχές και όραμα για έναν βιώσιμο και προοδευτικό δήμο που θα αναβαθμίσει την περιοχή σημαντικά και θα βελτίωση την καθημερινότητα και τις προοπτικές των δημοτών.

Για το καλό του τόπου μας και γιατί προσωπικά πιστεύω σε εκείνον και τις δυνάμεις του! Στηρίζω την επανεκλογή του Κώστα Λύρου προκειμένου να ολοκληρώσει την εξυγίανση και την τακτοποίηση του δήμου μας και να θέσει τους πυλώνες στους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί ο τόπος και να καταστεί βιώσιμος και παραγωγικός, για τα παιδιά μας και για όλους εμάς».

Κωνσταντίνα Μπάλα

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Κώστας Τσικνιάς, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Ο Δήμος Μεσολογγίου που θέλουμε να ανανεώσουμε ριζικά, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου.

Η ανάπτυξη του Δήμου μας πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Δημιούργημα σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων.

Αυτός είναι ο στόχος που με ενεργοποίησε και με ώθησε να αποδεχτώ την τιμητική πρότασή του Δημάρχου μας, Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή».

Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου, με μόνο μου στόχο την πρόοδο του τόπου μας.».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΚΝΙΑΣgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith