Δρώμενο για την Γιορτή της Μητέρας από την ΠΔΕ και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου

20230516 ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ (4)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου γιόρτασαν και τίμησαν τη Μητέρα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγρινίου μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας Αμαλίας Βούλγαρη.
Το δρώμενο πλαισιώθηκε από το μουσικό σχήμα του Παύλου Μπερμπερίδη με τραγούδια αφιερωμένα στη μάνα, ενώ διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για το ρόλο της μάνας και γυναίκας στην κοινωνία, με τη φροντίδα του Ξενώνα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
“Τιμούμε τις Μάνες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους σε δύσκολες συγκυρίες, όλες όσες έχουν χάσει παιδιά, τις Μάνες που μεγαλώνουν παιδιά με ιδιαιτερότητες και είναι σε συνεχή επαγρύπνηση, αλλά κι εκείνες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία και βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, όμως και κάποιες που δε γλίτωσαν δυστυχώς τη γυναικοκτονία. Η γιορτή της μητέρας είναι η ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της προσφοράς, της αφοσίωσης και των θυσιών της μάνας. Μητέρα, το πιο λατρευτό πρόσωπο στην ζωή κάθε ανθρώπου είναι η κυρίαρχη μορφή σε κάθε πτυχή της ζωής μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της η κ. Βούλγαρη στη διάρκεια της εκδήλωσης.
20230516 ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ (5)

20230516 ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ (3)

20230516 ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ (2)

zenith