Δήμος Μεσολογγίου: Γίνε φέτος εσύ ο Αι Βασίλης

ΑΦΙΣΑ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ 2023

Οι Κοινωνικές Δομές του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, οι οποίες λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνουν για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία «ΓΊΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ» προσφέροντας παιχνίδια στα παιδιά των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας, που είναι εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σας προσκαλούμε και φέτος στην συγκέντρωση παιχνιδιών (καινούργιων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση ,έτοιμα για χρήση),τα οποία θα διανεμηθούν στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της Δομής ,ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς παιχνίδι.
Ας γίνουμε όλοι εμείς ο Αί Βασίλης ,που με το δώρο του θα φέρει ευτυχία και χαμόγελα σε κάθε παιδικό προσωπάκι ξεχωριστά…….Γιατί άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά.
Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνεται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 13, από της 8 Δεκεμβρίου έως της 18 Δεκεμβρίου και ώρες 9:00 -14:00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2631023192 – 2631363425.
ΑΦΙΣΑ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ 2023googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith