Διημερίδα ενημερωτικών δράσεων στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου

bia52445

Τη Δευτέρα 5 & την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 είχαμε τη χαρά να πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας, το Εσπερινό Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Αγρινίου, ενημερωτικές συναντήσεις για την πρόληψη της βίας στο πλαίσιο της οικογένειας και την παραβατικότητα των ανηλίκων. Πρώτη ομιλήτρια ήταν η κυρία Δήμητρα Ανδρεοπούλου προϊσταμένη του τμήματος ενδοοικογενιακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου. Την επόμενη μέρα ακολούθησε ενημέρωση από την κυρία Ευτυχία Μανιάκη Επιμελήτρια Σωφρονιστικού Τμήματος Ανηλίκων στο Αγρίνιο. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου μας.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό συμμετείχαν ενεργά στα θέματα που συζητήθηκαν καθώς ήταν απόλυτα επίκαιρα και εναρμονισμένα με τους προβληματισμούς της εποχής μας. Ακολούθησε μικρή συνεστίαση με ανταλλαγή απόψεων στο γνώριμο ζεστό κλίμα του σχολείου μας!

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες που παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους βρήκαν χρόνο να επισκεφθούν το σχολείο μας καθώς και την κοινωνική λειτουργό, κα Πολυξένη Παπαναστασίου για την άψογη διοργάνωση των δράσεων!
ΠΑΡΑΒ0370

img 20240205 211410

1707248154449googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith