Διαψεύδει κατηγορηματικά η Μητρόπολη ειδήσεις για απομάκρυνση του Εσταυρωμένου από δυο ναούς

img 8ddb8443ad05eddee6af9667f89812d8 v

Σχετικά με την ανυπόστατη, ψευδή και συκοφαντική είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες περί απομακρύνσεως του Εσταυρωμένου από δύο Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, η Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνει τα εξής:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ουδέποτε έδωσε εντολή ή οδηγία απομακρύνσεως του Εσταυρωμένου από το Ιερό Βήμα των Ναών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ευθύς μόλις πληροφορήθηκε την κυκλοφορία της ψευδούς και συκοφαντικής αυτής ειδήσεως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους Προϊσταμένους του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού, Αρχιμ. Δαυίδ Μπαζούλα και του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σταμνάς, Πρωτοπρ. Νικόλαο Τηλιγάδα, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν, ότι ο Εσταυρωμένος είναι τοποθετημένος στην συνήθη θέση, όπισθεν της Αγίας Τραπέζης, όπως προβλέπεται από την εκκλησιαστική παράδοση.
Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σε βάρος οποιουδήποτε διέσπειρε την ανωτέρω ψευδή και συκοφαντική είδηση προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποκάλυψη των κακόβουλων προθέσεων και ενεργειών των διακινητών αυτής της είδησης.
img a729e1d08378c35ac88349dfa52469dd vgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith