Διακόπηκε η συναυλία των “θρύλων της ροκ” στο “Ελληνίς”

376424138 6279985158795844 3177642730934202799 n

Διακόπηκε χθες το βράδυ στις 11 η συναυλία των “θρύλων της ροκ” στο “Ελληνίς” μετά από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η διακοπή δυσαρέστησε έντονα τους θεατές και προκάλεσε την αντίδραση της υπεύθυνης του δημοτικού κινηματογράφου Χριστίνας Μπαλάσκα.

Σε ανάρτησή της η Χριστίνα Μπαλάσκα αναφέρει:

Ως θεσμικά υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΕΛΛΗΝΙΣ», τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια, πρώτη φορά μετάνιωσα που δεν πήγα αυτόφωρο, επειδή δε συμμορφώθηκα με τους κανόνες και έκανα το χατίρι σε δέκα Αγρινιώτες , οι οποίοι άγνωστο για ποιο λόγο, από τις 11:01 μ.μ. έκαναν καταγγελίες στην Αστυνομία για κατάχρηση της ώρας κοινής ησυχίας.
Μετάνιωσα που ένα γεμάτο «Ελληνίς» από κόσμο ήρθε όχι για να ξεχάσει αλλά για να ξεχαστεί, όπως είπε και ο Γιάννης Μηλιώκας. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μουσική που δε σε αφήνει να κοιμηθείς ξαφνικά,λόγω πολλών καταγγελιών διακόπτεται ακαριαία η συναυλία.
Μετανιώνω επειδή οι θεατές που πλήρωσαν για την συναυλία έφυγαν με συναίσθημα λύπης.Πιο πολύ όμως μετανιώνω επειδή έκανα το χατίρι σε αυτούς τους συντοπίτες μου, που θέλουν να ζούμε σε μία πόλη μίζερη και μουντή.
Σε μία πόλη που στο γκρίζο των καιρών δεν θέλουν να χαίρεται κανείς.
Έτσι…….. σίγουρα δεν θα την αλλάξουμε!googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith