Διαδικτυακή δράση με θέμα: «Οι επιδημίες του χειμώνα»

diadiktiaki

Το Κοινωνικό Ιατρείο και το ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε, στηνέα καμπάνια ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείαςκαι τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με θέμα:

«Οι επιδημίες του χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί Ιατροί απαντούν »,
την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ – 19:30 μ.μ.
Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η δράση θα μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση:

• στο Facebook στην Σελίδα Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Αγρινίου, πατώντας τον σύνδεσμο:https://www.facebook.com/KoinonikoIatreioDemouAgriniou

• στην πλατφόρμας του Ζoom, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

• στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή,πατώντας τον σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

zenith