Δεν ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

intime stigkas 2.jpg

Δεν ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Η κ. Αδειλίνη τον είχε καλέσει να εξεταστεί στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας που διενεργεί για τις καταγγελίες του περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας μετά από τρεις ώρες που έμεινε στο γραφείο της εισαγγελέως, Γεωργίας Αδειλίνη αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο του Αρείου Πάγου στη 1:50 το μεσημέρι της Τρίτης (05.09.2023).

Σε δήλωση του εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ. Στίγκας αναφέρθηκε και στους διαγραφέντες βουλευτές που επέστρεψαν στο κόμμα, αλλά και στις καταγγελίες που έκανε από το βήμα της Βουλής χωρίς να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις. «Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς κατέθεσα, διότι η συζήτηση θα συνεχιστεί μέσα στην εβδομάδα. Εχθές (σ.σ. 04.09.2023) κάναμε μια συγκέντρωση με την κοινοβουλευτική ομάδα, οι τρεις διαγραφέντες βουλευτές ζήτησαν συγνώμη για αυτή την απρέπεια και την εικόνα που παρουσίασαν στο Κοινοβούλιο αλλά και προς το πρόσωπο μου, άρα είναι στη κοινοβουλευτική ομάδα συνεχίζουν κανονικά και επίσης υπάρχει και μια δήλωση στήριξης από ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα ότι με στηρίζουν ως πρόεδρο του κόμματος. Αφήστε με να πω στην εισαγγελέα ό,τι ξέρω.

Υπάρχουν μεθοδεύσεις οι οποίες παραπέμπουν με πάρα πολλούς τρόπους σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε όπως το είπα από διάφορους από εξωκοινοβουλευτικούς . Αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις θα το κρίνει η κυρία εισαγγελέας. Και για τον Κασιδιάρη μιλήσαμε. Εγώ δεν είχα κάνει δήλωση ότι πηγαίνουν στο Δομοκό. Να παίρνουν οδηγίες από κάποιους άλλους ενδεχομένως να ήταν.

Θα δούμε αλλά δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Κασιδιάρης έδινε οδηγίες από το Δομοκό και δεν αναιρώ τίποτα. Δεν είχαμε καμία σχέση με τον κ. Κασιδιάρης καμία τηλεφωνική επικοινωνία και τίποτα περισσότερο. Τον στηρίζω για το Δήμο της Αθήνας».

Παράλληλα, μοίρασε στους δημοσιογράφους και μία κοινή δήλωση των βουλευτών στην οποία αναφέρονται τα εξής : «Υπογράφοντας την παρούσα δήλωση, βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σπαρτιάτες, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον ελληνικό λαό όποιος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του κόμματος.

Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος, υπέρ του ελληνικού πατριωτισμού εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Στίγκας.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith