Δεκαπενθήμερη απαγόρευση εισόδου στον Μπελεβώνη

belevonis

Δεκαπενθήμερη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο επιβλήθηκε στον τεχνικό διευθυντή του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβώνη, από το πειθαρχικό της Λίγκας.

Η απόφαση έρχεται ως απότοκο των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα με την Κηφισιά ο ρέφερι Γκορτσίλας. Με την διαιτησία του προκάλεσε την «έκρηξη» των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για τις αποφάσεις του. Ο Μάκης Μπελεβώνης φέρεται να διαμαρτυρήθηκε εντονότατα στην ανάπαυλα, με τον Γκορτσίλα να τον αποβάλλει.

Μάλιστα, για μερικά λεπτά ο διαιτητής αρνούνταν να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον δεν αποχωρούσε ο τεχνικός διευθυντής των Αγρινιωτών, τον οποίο ισχυριζόταν ότι απέβαλλε… προφορικά. «Σφύρα καλά και εγώ θα φύγω», η απάντηση του Μπελεβώνη, που τελικώς κλήθηκε σε απολογία.

Του επιβλήθηκε, λοιπόν, πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη απαγόρευση εισόδου του σε γήπεδο και αποδυτήρια. Πρόστιμο 6.000 ευρώ επιβλήθηκε και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας στην Καισαριανή (μεταξύ άλλων για συνθήματα και πανό).

Τέλος, 1.500 ευρώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Παναιτωλικός για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith