Δάσκαλος κατηχητικού ο αρχιμανδρίτης που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο

nauplio arximandritis intime.jpg

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά… Μορφωμένοι είμαστε, καταλαβαίνουμε πως υπάρχει και άλλο “παρακλάδι”»

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη πήρε ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου αγοριού στην Ερμιονίδα, του οποίου μάλιστα φέρεται να ήταν ο πνευματικός του.

Ο 40χρονος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του γυμνό να κάνει άσεμνες κινήσεις και έστειλε ένα τέτοιο βίντεο στο 12χρονο, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους γονείς του αγοριού, οι οποίοι στη συνέχεια τον κατήγγειλαν.

Ο ίδιος ο ιερέας είπε στην αρχική του κατάθεση ότι κατά λάθος έστειλε το βίντεο στο αγόρι, καθώς προορίζονταν για άλλον παραλήπτη με το ίδιο όνομα και επίθετο με αυτό του παιδιού.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Ποιο γρηγορα δεν γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο “παρακλάδι”», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η μητέρα του 12χρονου.

Παράλληλα, ερευνάται εάν υπήρχαν και άλλα παιδιά, τα οποία είχαν πέσει θύμα του καθώς ο ιερέας είχε επαφές με τη νεολαία καθώς ήταν δάσκαλος κατηχητικού και ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith