Δ Κωνσταντόπουλος: «Η Ελλάδα χρειάζεται να πάει από το δήθεν επιτελικό στο σύγχρονο και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δικαίου»

7.ΠΥ

Γυρίζει τον νομό ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών. «Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ένα κράτος-λάφυρο για τους λίγους. Το ΠΑΣΟΚ ιστορικά υπερασπίζεται το κράτος που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνία.», λέει στις συζητήσεις του με πολίτες. Στις επισκέψεις του σε διάφορες δομές και υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας προσπαθεί να επικοινωνεί τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την χθεσινή του επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλου ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συνεχάρη το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που με ιδιαίτερη αφοσίωση παρέχουν στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Βάλτου. Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και για τις λύσεις που προτείνονται.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του βρέθηκε στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, όπου επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο, την ΔΟΥ και την ΕΛΣΤΑΤ – Υπηρεσία Στατιστικής ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας. Μετά τις επισκέψεις του, ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
5.ΠΥ
«Συνάντησα και συζήτησα με ανθρώπους που αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην υπηρεσία του πολίτη. Από το ΚΥ Χαλκιοπούλου και εκείνους που δίνουν τη μάχη υπερβαίνοντας τις δυσκολίες του ΕΣΥ για να σταθούν στο πλευρό των συμπολιτών μας φροντίζοντας την υγεία τους, μέχρι την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο στο Μεσολόγγι που αγωνίζονται για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, είδα ανθρώπους που επιθυμούν μια άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που περάσει από το δήθεν επιτελικό στο σύγχρονο και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δικαίου. Καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και να μας δώσουν τη δύναμη να μιλήσουμε για μια άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει και ονειρευόμαστε. Με πρώτο σταθμό, την αναγέννηση του ΕΣΥ, την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, ώστε κανένας πολίτης να μην αισθάνεται μόνος. Να δώσουμε την ελπίδα και την πίστη σε κάθε πολίτη ότι το κράτος στέκεται στο πλευρό του κάθε στιγμή.»
1

6.ΠΥgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith