Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

mastoras392028

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να αναβάλει τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Metropolitan, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την υγεία του.

zenith

Όπως έγραψε στο Instagram, είχε αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα, μια φλεγμονή στα μάτια. Εκτός από τα όσα ανέφερε, ο τραγουδιστής ανέβασε και φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει πόσο επηρεάστηκαν τα μάτια του από τη φλεγμονή.

Δείτε τις φωτογραφίες
427190474 371572192493525 3141566498661059306 n

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε: «Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith