Χριστίνα Σούζη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο

troxaio souzi

Τα βίντεο ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Live News κόβουν την ανάσα. Δείχνουν τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε χθες το απόγευμα η Χριστίνα Σούζη στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο της γνωστής μετεωρολόγου ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης.
Οι πρώτες συγκλονιστικές εικόνες μετά το ατύχημα, τα λόγια της Χριστίνας Σούζη στο Live News μέσα από το νοσοκομείο, η μαρτυρία του Βασίλη Κωνσταντίνου που εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα πλησίασε κι τη διέσωσε, μαζί με την ανάλυση πραγματογνώμονα ατυχημάτων, φωτίζουν τα όσα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, με την ίδια να προσπαθεί όπως μας λέει να αφήσει πίσω το ισχυρό σοκ που υπέστη.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Οι εικόνες στο σημείο είναι σκληρές και το κάθε δευτερόλεπτο μετά το ατύχημα κρίσιμο. Στο φανάρι που ακινητοποιείται το όχημα της Χριστίνας Σούζη έτυχε να βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που βγήκε αμέσως από το δικό του όχημα για να βοηθήσει.

«Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω “μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”», είπε στο MEGA ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Από το παράθυρο ο Βασίλης Κωνσταντίνου σκύβει και καταφέρνει να βγάλει την τραυματισμένη μετεωρολόγο από το αυτοκίνητο.

«Την βγάλαμε, την πήρα, την έβαλα στο πεζοδρόμιο, προσπάθησα να την ηρεμήσω, Ήταν ήρεμη. Ήρθαν τα μέσα για να την πάρουν, την πήραν μετά από μισή ώρα περίπου και την πήγαν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

«Φοβόμουν μην χτύπησε άλλος άνθρωπος»
Τις στιγμές θυμάται και η Χριστίνα Σούζη που για λίγα δευτερόλεπτα πάλευε μόνη για να βρει την πολυπόθητη διέξοδο διαφυγής.

«Πίστευα ότι βγήκα μόνη μου, απλά κάποιος μου έδωσε το χέρι του να βγω πιο εύκολα. Μου έδωσε το χέρι του για να βγω αυτό θυμάμαι, το θυμάμαι πολύ καλά», είπε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ.

Εκείνα τα πρώτα δευτερόλεπτα, στο μυαλό της τραυματισμένης μετεωρολόγου υπήρχε μία και μόνο σκέψη.

«Η αγωνία μου ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος. Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πως δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πως κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα», είπε.

Από τη στιγμή που εμφανίζεται στο πλάνο το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη μέχρι το σημείο που ακινητοποιείται περνούν μόλις 5 δευτερόλεπτα όπως προκύπτει από το βίντεο ντοκουμέντο.

Η Χριστίνα Σούζη μεταφέρεται σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καθησυχαστικά.

«Μου λένε ότι μάλλον βρήκα στο κράσπεδο στη διαχωριστική. Ετοιμαζόμουν να στρίψω για να παρκάρω», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Ο μηχανολόγος – μηχανικός και πραγματογνώμονας ατυχημάτων που πήγε το πρωί με την κάμερα του Live News στο σημείο, μας εξηγεί ότι η ζώνη που φορούσε η Χριστίνα Σούζη, της έσωσε τη ζωή.

Οι αναλύσεις των εικόνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας συνεχίζονται για να διαπιστωθούν πλήρως τα αίτια του ατυχήματος.

Η Χριστίνα Σούζη ευχαριστεί και μέσω του Live News όλους εκείνους που της έδωσαν και της δίνουν δύναμη, για να αφήσει πίσω αυτή τη δοκιμασία και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Πως αναποδογύρισε το όχημα;
Τη δική του εκτίμηση για το πως έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έδωσε στο Live News ο μηχανολόγος Γιώργος Καραμέρης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο μηχανισμός για να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα περίπλοκος, ιδιαίτερα για το όχημα της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι χαμηλό επιβατικό.

«Στην αρχή του βίντεο φαίνεται, αλλά όχι ξεκάθαρα, ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι ανέπαφη, το οποίο σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου θα ήρθε από μπροστά δεξιά», εξήγησε μετά την εξέταση των βίντεο ντοκουμέντων του τροχαίου.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith