Χωρίς γιατρό μένει το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου λόγω συνταξιοδότησης

kaph

Δεν θα έχει γιατρό το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου σε λίγες ημέρες καθώς συνταξιοδοτείται ο υφιστάμενος γιατρός.

Η συγκεκριμένη θέση ήταν προσωποπαγής οπότε μετά την συνταξιοδότηση του συγκεκριμένου γιατρού δεν μπορεί να καλυφτεί το κενό. Έτσι λοιπόν οι ωφελούμενοι ανησυχούν για την ταλαιπωρία που τους περιμένει σε ότι αφορά την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους ή τις εξετάσεις τους.

zenith

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι μέχρι τώρα ο γιατρός του ΚΑΠΗ τους εξυπηρετούσε και με το παραπάνω και γλύτωναν την ταλαιπωρία να πηγαίνουν στο νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου.

Πρόκειται για ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα για μια απλή συνταγογράφηση. Έτσι κάποιοι θα αναγκάζονται να επισκέπτονται ιδιώτες γιατρούς όμως πολλές φορές το κόστος θα είναι απαγορευτικό παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Όμως για έναν χαμηλοσυνταξιούχο είναι σημαντικό.

Πρόσληψη δεν μπορεί να γίνει ούτε καν με κάποια σύμβαση αφού πλέον δεν υφίσταται η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου που ήταν πιο ευέλικτη και μπορούσε να κάνει προσλήψεις.

Η εξεύρεση λύσης δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως θα μπορούσε ακόμα και εθελοντικά κάποιοι γιατροί να βοηθήσουν εφόσον μπορούν και επιθυμούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, διότι οι ηλικιωμένοι είναι απογοητευμένοι.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith