Χειροπέδες σε ακόμη 2 άτομα για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

viasmos2

Άλλοι δύο άνδρες που φέρονται να είχαν βιάσει την 12χρονη από τα Σεπόλια, πήραν σήμερα τον δρόμο για τη φυλακή.
Άλλοι δύο στη φυλακή
Δύο ακόμα κατηγορούμενοι, ένας 30χρονος και ένας 27χρονος, οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στις φυλακές για την φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Και οι δύο ήταν γείτονες και οικογενειακοί φίλοι της 12χρονης.

Με έγκυο σύζυγο
Το παιδί έχει αναγνωρίσει και υποδείξει τον 30χρονο ανάμεσα στους άνδρες που κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν.

«Δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή με την 12χρονη. Είμαστε γείτονες και οικογενειακοί φίλοι», δήλωσε ο ίδιος.

Η έγκυος σύζυγος του 30χρονου, στον όγδοο μήνα, περίμενε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας μαζί με τους γονείς του το αποτέλεσμα. Οι ισχυρισμοί του, δεν έπεισαν και προφυλακίστηκε.

«Ήμασταν φίλοι»
Στη φυλακή οδηγήθηκε και ένας 27χρονος επίσης γείτονας του κοριτσιού.

«Αρνούμαι ότι είχα οποιαδήποτε άλλη επαφή με την 12χρονη πέραν της φιλικής – οικογενειακής. Είχαμε μία γνωριμία μέσω των μεγαλύτερων αδελφών της που παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω», υποστήριξε ο 27χρονος.

«Το βάρος, όλος αυτός ο άνεμος μίας δικογραφίας που έχει ταράξει εύλογα την ελληνική κοινωνία και έτσι όπως στρεβλά έχει δημοσιοποιηθεί, εισέβαλε στο να κρατηθεί ένας άνθρωπος που δεν έχει τελέσει κανένα αδίκημα», λέει ο δικηγόρος του.

Την ερχόμενη εβδομάδα δύο ακόμα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ένας οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής, θα περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης.

megatv.com

zenith