Χαλκιδική: Αγωνία τέλος για την 26χρονη που είχε εξαφανιστεί με την κόρη της

htera

Αίσιο τέλος για τη μητέρα και την κόρη της που είχαν εξαφανιστεί από τη Χαλκιδική. Η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το τριών ετών παιδί της.
Η 26χρονη, με καταγωγή από τη Γαλλία, συζούσε με έναν Έλληνα στη Θεσσαλονίκη και είχαν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, ωστόσο μετέβαινε συχνά στη Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Η ίδια έφυγε την περασμένη Τρίτη 21 Μαρτίου από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την κόρη της και τελικά επέστρεψε στη γενέτειρά της, στη Γαλλία.

Ο σύντροφός της, έκανε μήνυση για αρπαγή και ειδοποιήθηκε και η Interpol. Τελικά σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου, η νεαρή μητέρα επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία μέσω βιντεοκλήσης για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά, ενώ ενημέρωσε και τον σύντροφό της και πατέρα του μικρού κοριτσιού.

Ο 32χρονος ήταν αυτός που στις 22 Μαρτίου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μητέρα και κόρη, δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

«Έπαιζε θέατρο στον γιο μου»
Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Όπως είπε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στην Χαλκιδική… πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Επίσης, δήλωσε ότι «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο» και εκτίμησε πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε.

megatv.com

zenith