Χαλάνδρι: Καρέ καρέ η κόντρα θανάτου που στοίχισε τη ζωή του 18χρονου

capture 811 1024x526

Κόντρα θανάτου βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, πίσω από το μοιραίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι με θύμα έναν 18χρονο. Εμεπιρογνωμονας που βρέθηκε στο σημείο μιλώντας στο MEGA εκτίμησε ότι το όχημα καρφώθηκε με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων πάνω στο δέντρο.
4 και 20 ξημερώματα Τρίτης. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το νήμα της ζωής του 18χρονου Παναγιώτη κοπεί βίαια και ξαφνικά, κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος καταγράφει το αυτοκίνητο του αλλά και του 19χρονου φίλου του να κινούνται παράλληλα με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι περίπου 400 μέτρα πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα.

Το κακό δεν αργεί να συμβεί.

«Κάνει μια αναπήδηση περίπου 2 μέτρων, που αυτό παραπέμπει σε υψηλή ταχύτητα και προσκρούει», περιέγραψε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Χωρίς δίπλωμα και χωρίς να φορά ζώνη, το 18χρονο παιδί αφού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, καρφώθηκε με τρομακτική δύναμη σε ένα δέντρο και σκοτώθηκε ακαριαία.

«Από την εμπειρία μας και από το μέγεθος και την έκταση των βλαβών του οχήματος η ταχύτητα πρόσκρουσης ήταν τα 80 χιλιομετρα. Με αυτή την ταχύτητα σκοτώθηκε και ο ΜΑD CLIP και ο Μονογυιός», είπε ο πραγματογνώμονας.

Είχε κι άλλο ατύχημα πριν ένα μήνα
Μόλις πριν έναν μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος είχε κι άλλο τροχαίο με ένα μηχανάκι που οδηγούσε η μητέρα του. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον αποθαρρύνει από το να επιδοθεί στην κόντρα θανάτου με τον 19χρονο φίλο του στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

«Δε θυμάμαι με τι ταχύτητα πηγαίναμε. Δεν είχαμε καταναλώσει αλκοόλ. Είμαι συντετριμμένος. Όλα έγιναν σε μια στιγμή. Δεν κάναμε κόντρες», δήλωσε ο 19χρονος.

Μόλις στα 18 του χρόνια έσβησε στην άσφαλτο λίγο πριν μάθει τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων… Μαζί του έσβησαν τα όνειρα, οι φιλοδοξίες αλλά όχι το φωτεινό και μεγάλο του χαμόγελο για το οποίο θα τον θυμούνται πάντα η οικογένεια και οι φίλοι του.

megatv.com

zenith