Μπόγιοβιτς: Οι οπαδοί του Παναιτωλικού μου φέρονταν σα να ήμουν Θεός

bojovic

Ιστορία έγραψε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, καθότι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με 100 γκολ στην ιστορία του σερβικού πρωταθλήματος.

Με αφορμή το ρεκόρ του αυτό παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό.

Τόνισε συγκεκριμένα:

«Κάποια στιγμή έλαβα πρόταση από την Ελλάδα. Έλυσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα μου, καθώς είχαν κάποια χρέη απέναντί ​​μου. Η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό ήταν σε ηλικία 25 ετών, στον Παναιτωλικό από το Αγρίνιο, στη δεύτερη κατηγορία τότε. Εκείνη τη στιγμή ο σύλλογος ήταν στη 13η θέση, αλλά ήθελε να κάνει αντεπίθεση για την άνοδο στη Super League. Ήταν μια αδύνατη αποστολή, αλλά είπα “ας προσπαθήσουμε…” Σε μισή σεζόν έβαλα 12 γκολ, έφτιαξα πέντε-έξι ακόμα και ανεβήκαμε. Τρέξαμε σερί 21 παιχνίδια χωρίς ήττα, οι οπαδοί μου φέρονταν σα να ήμουν Θεός», τόνισε αρχικά.

Και προσέθεσε:

«Μετά από αυτό έπαιξα πολύ καλά στη Super League και το συμβόλαιό μου έληξε στο τέλος της σεζόν. Συνέβη μια κατάσταση που ο προπονητής που ήταν εκεί και στις δύο αυτές σεζόν, που όφειλε την επιτυχία του και σε μένα, είπε ότι ήθελε άλλον επιθετικό. Πιθανότατα για να τον φέρει μέσω του μάνατζέρ του. Και δεν μου προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο».

titormosnet.gr

zenith