Μπέος για την κακοκαιρία «Daniel»: Ο Θεός να βάλει το χέρι του

untitled design 252863 402403 type13262

«Η εικόνα είναι τραγική, γιατί με τη Φύση δεν μπορείς να τα βάλεις. Δεν είναι θέμα υποδομών, γιατί αν ήταν θέμα υποδομών, δεν θα είχαμε πρόβλημα», είπε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση στο Βόλο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, επικαλούμενος συμπεράσματα ειδικών, «το νερό είναι 50% πάνω από ό,τι στη Μάνδρα και τον Ιανό. Ο Βόλος έχει μετατραπεί σε μία μικρή λίμνη. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει ίντερνετ, δεν υπάρχει μέσο επικοινωνίας. Υπάρχουν πολλές εγκλωβισμένες οικογένειες».

«Είναι μία κατάσταση που αισθάνομαι τόσο κουρασμένος, που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως, «προέχει η ανθρώπινη ζωή. Και δυστυχώς είχαμε δύο απώλειες ζωής. Εγώ λέω δύο, μακάρι να είναι ένας. Γίνονται προσπάθειες να βρούμε τον αγνοούμενο από τις 12 τον ψάχνουμε. Ο γιος βγήκε, τον παππού ακόμα τον ψάχνουμε».

Όσο για τις προβλέψεις των επόμενων ωρών, έκανε λόγο για «δυσάρεστες» και έκανε έκκληση «σε όλους να παραμείνουν στα σπίτια, να ανεβούν όσο γίνεται πιο ψηλά, γιατί θα συνεχίσει να βρέχει μέχρι αύριο».

«Έχουμε ξεφύγει από τις ανθρώπινες δυνατότητες. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες», κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

real.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith