Μπακοδήμου: Η επική αντίδραση όταν την προσφώνησαν «γιαγιά» στον αέρα της εκπομπής της

mpakodhmoy

«Πάγωσε» η Μαρία Μπακοδήμου με το χιουμοριστικό σχόλιο της Νάνσυς Παραδεισανού η οποία την προσφώνησε «γιαγιά» στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου».

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού Γιώργου Χριστοδούλου και η εξομολόγηση για τον γάμο του σε ηλικία 23 ετών. Η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε σοκαρισμένη, καθώς 23 ετών είναι σήμερα ο γιος της, ο οποίος θα μπορούσε να έχει τη δική του οικογένεια.

«Εγώ αλλού έμεινα, ότι παντρεύτηκε 23 ετών και σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι 23. Μη μου έρθει τίποτα, παιδιά δεν μπορώ», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Γιαγιά. Γεια σου γιαγιά», της είπε με χιούμορ η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εσύ δεν έχεις περάσει ακόμα το διάστημα του τσεκαρίσματος. Έχεις υπογράψει;», απάντησε η παρουσιάστρια για τη νέα της συνεργάτιδα στην εκπομπή.

«Ο γιος μου έχει σχέση, δεν με νοιάζει το γιαγιά, ευλογία είναι και χαρά μου, να έχω και μωρά, δεν μπορώ όμως… τόσο νέο παιδί, δηλαδή σοκάρομαι. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις μια απόφαση, που μετά από λίγο ναι αισθανθείς ότι δεν ήταν η καλύτερη για εσένα και ήσουν ανώριμος. Δεν έχεις χορτάσει από άλλα πράγματα», ήταν τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου.

tlife.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith