Αxτσιόγλου: «Προβοκάτσιες τέλος» απαντά στα περί υπονόμευσης Τσίπρα

ahtsioglou

Απάντηση σε δημοσιεύματα περί υπονόμευσης του απερχόμενου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα από την ίδια δίνει με δήλωση της η υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας στην «ΕΦΣΥΝ» η κ. Αχτσιόγλου τονίζει πως «προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Με αυτή τη δήλωση στην efsyn.gr, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, απαντά στα δημοσιεύματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τα οποία ήταν η υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Τα ίδια δημοσιεύματα διακινούνται από χθες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας 1voice.gr, το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε», υποστήριζε πως η κ. Αχτσιογλου εφέρετο να έχει στείλει γραπτό μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να παραιτηθεί.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith