Αστυνομικός η Βρετανή που βρέθηκε νεκρή στην Κέρκυρα

peripo

Η Βρετανή βρέθηκε νεκρή κοντά σε έναν κεντρικό δρόμο και έφερε τραύματα στο κεφάλι από πτώση ύψους αρκετών μέτρων
Την περίπτωση να οφείλεται σε νοθευμένο αλκοόλ ο θάνατος της Βρετανίδας αστυνομικού στην Κέρκυρα, εξετάζουν οι αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

Η 22χρονη αστυνομικός βρέθηκε νεκρή με τραύμα στο κεφάλι την πρώτη μέρα των διακοπών της στον Κάβο της Κέρκυρας.

Αποφάσισε να μείνει έξω το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ο συνάδελφός της επέστρεψε στο ξενοδοχείο τους. Όμως, η αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στην αστυνομία του Surrey, βρέθηκε αργότερα νεκρή κοντά σε έναν κεντρικό δρόμο από έναν περαστικό αφού έφερε τραύματα στο κεφάλι από πτώση ύψους αρκετών μέτρων.

Οι αρχές στην Κέρκυρα διερευνούν τώρα εάν η αστυνομικός είχε καταναλώσει νοθευμένο αλκοόλ ώρες μετά την άφιξή της στο νησί.

Σύμφωνα με τη Sun, ο επικεφαλής ιατρός της Κέρκυρας, ο οποίος εξέτασε αρχικά τη νεαρή Βρετανίδα, είπε στην εφημερίδα ότι εντόπισε αλκοόλ στην αναπνοή της. Ο Γιάννης Αϊβατίδης είπε ότι πέθανε «λίγες μόλις ώρες» αφότου έφτασε στην περιοχή και συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν ερωτήματα για το τι είδους αλκοόλ κατανάλωσε. Αν ήταν νοθευμένο και ήταν τόσο μεθυσμένη λόγω της μεθανόλης που είχε τα ποτά που κατανάλωσε;» Ο γιατρός αναφέρει ότι τη λύση του γρίφου θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι αρχές του νησιού ανακοίνωσαν την Κυριακή μετά από επιδρομές στον Κάβο ότι 28 μπαρ θα κλείσουν αφού διαπιστώθηκε ότι σέρβιραν νοθευμένο αλκοόλ καθώς και υπολείμματα ποτών πελατών που είχαν περισσέψει.

Ο Κάβος είναι εδώ και πολύ καιρό αγαπημένος στους νεαρούς Βρετανούς που αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που προσελκύει το νησί κάθε χρόνο.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι η νεκροψία της Δευτέρας αποκάλυψε ότι η Βρετανίδα έπεσε από ύψος αρκετών μέτρων. Ο Αϊβατίδης πρόσθεσε: «Τα ευρήματα περιλαμβάνουν κατάγματα στον θώρακα, το στομάχι και μια μικρή ρήξη σπλήνας. Ωστόσο, ο θάνατος προήλθε από το τραύμα στο κεφάλι.

Ο Αϊβατίδης ανέφερε στην εφημερίδα ότι ενώ τα ευρήματα αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν είναι σαφές εάν η αστυνομικός ήταν με φίλους τη στιγμή του «τυχαίου θανάτου της. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι μπορεί να μπέρδεψε το κτίριο στο οποίο έμενε και μπορεί να έπεσε προσπαθώντας να μπει. Αυτό που παραμένει ασαφές και τώρα αποτελεί μέρος της αστυνομικής έρευνας είναι αν την εγκατέλειψαν φίλοι της μετά την πτώση».

Ο πατριός της αστυνομικού, αναμένεται να φτάσει στην Κέρκυρα για τον επαναπατρισμό της σορού της θετής κόρης του αυτή την εβδομάδα.

Το Σάββατο, η αστυνομία του Surrey δήλωσε: «Χθες, δυστυχώς, ενημερωθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο μίας αξιωματικού ενώ ήταν σε διακοπές στην Κέρκυρα, Ελλάδα. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε τόσο την οικογένειά τους όσο και τους συναδέλφους της εδώ σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.»

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith