Ασπρόπυργος: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού σχολείου για σεξουαλική παρενόχληση

aspropyrgos

Γυμναστής δημοτικού σχολείου καταγγέλλεται από τους γονείς των παιδιών για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μαθητών του.
Οι περιγραφές των ανήλικων παιδιών σοκάρουν. Είπαν στους γονείς τους πως ο 30χρονος γυμναστής δεν τα άφηνε να βγουν στον προαύλιο χώρο για το μάθημα της φυσικής αγωγής. Τα κρατούσε μέσα στην σχολική αίθουσα και χρησιμοποιούσε άλλες τακτικές, αντί για ασκήσεις γυμναστικής.

«Διαπιστώθηκε από πολλούς γονείς ότι έχουμε πολλά προβλήματα με τα παιδιά, γιατί ο δάσκαλος γαργαλούσε τα παιδιά και τα κλείδωνε μέσα στην τάξη εν ώρα γυμναστικής», είπε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου.

Παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω άρχισαν να διαμαρτύρονται στους γονείς τους. Τους είπαν πως ο δάσκαλος που έχουν στη γυμναστική γαργαλάει αγόρια και κορίτσια σε διάφορα σημεία του σώματος.

«Χθες το βράδυ πήρα με το καλό τον μικρό και τον ρώτησα, πες μου ακριβώς τι έχει γίνει με τον δάσκαλο. Μου λέει “εμένα μαμά με γαργαλούσε στην κοιλιά και ήθελε να με πειράξει από κάτω και εγώ του έσπρωχνα τα χέρια”», ανέφερε μητέρα μαθητή.

«Κάνανε γυμναστική και μετά μόλις πηγαίνανε στην τάξη, τα γαργάλαγε αυτός και μετά έλεγε και στα άλλα παιδάκια να γαργαλιστούν μόνοι τους», είπε άλλη μητέρα μαθήτριας.

«Ο γυμναστής την έχει γαργαλήσει κάτω από το στήθος, στο στήθος και κάτω. Δεν έχει πάει το χέρι του στα όργανα», είπε πατέρας μίας μαθήτριας.

Όταν άκουσαν πρώτη φορά οι γονείς των μαθητών τι συμβαίνει νόμιζαν πως είναι ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι όμως που έκανε μερικά από τα παιδιά να βάλουν τα κλάματα.

«Ο γιος μου μου είπε ότι “μπαμπά δεν μας βγάζει έξω και κάθεται”. Λέει “παίζουμε κυνηγητό μέσα στην τάξη πιάνουμε ο ένας τον άλλον και έρχεται και αυτός και μας γαργαλάει συνέχεια, εμένα δεν μ’ αρέσει καθόλου, κάποια παιδάκια βάζουν και τα κλάματα”», είπε πατέρας ενός μαθητή.

«Είχαμε πει ότι είναι κάτι αθώο, δεν είχε πάει το μυαλό μας εκεί πέρα. Μετά που μας είπαν και άλλοι γονείς εκεί πονηρευτήκαμε».

«Κάτι κάνανε μέσα στην τάξη και επειδή δεν είχε κάπου να κάτσει το κοριτσάκι της είπε: «Έλα να κάτσεις πάνω στα πόδια μου». Απίστευτα και όμως αληθινά. Μιλάμε για παιδάκια του δημοτικού που είναι αθώα εντελώς».

Δευτέρα πρωί αυτοκίνητο της Ασφάλειας έφτασε στο δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου, με τον 30χρονο γυμναστή να συλλαμβάνεται στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

«Εγώ έπαθα το σοκ όταν μου το είπε αυτό το παιδί μου. Όταν τον φωνάξαμε και ήρθε εκεί μπροστά στους γονείς είπε ότι αυτός δεν έκανε τίποτα. Ήρθε στους γονείς και είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα, ότι δεν έχει ακουμπήσει κανένα παιδί», είπε ο πατέρας μίας μαθήτριας.

Ο 30χρονος μετά τη σύλληψή του προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% και ότι πάσχει από τον σύνδρομο Άσπεργκερ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, στον 30χρονο γυμναστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από καθηγητή. Ο 30χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith