Ασημένιος Τεντόγλου στο Όρεγκον

w17 64149miltos 252863 330713 type13262

«Το χρυσό χάθηκε από τις κακές προσγειώσεις, κρίμα και είχα καλό σερί».

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Όρεγκον, ωστσόσο, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα επισήμανε πως δεν ήταν καλές οι προσγειώσεις του στη διάρκεια του τελικού, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο που έχασε το χρυσό μετάλλιο από τον Γουάνγκ στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο 24χρονος πρωταθλητής μίλησε μετά τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας πως «από άποψη των επιδόσεων ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν από τους καλύτερους που έχω κάνει.

Όλα τα άλματα ήταν κοντά και δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά. Το χειρότερό μου άλμα ήταν στα 8.20μ» είπε αρχικά ο Τεντόγλου και συνέχισε:

«Ήμουν σταθερός, αλλά ένα δεν… ξέφυγε. Εκτιμώ πως οι προσγειώσεις μου ήταν αυτές που μου στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Πάντα είναι κακές κι αν κάνεις κακή προσγείωση χάνεις περισσότερα εκατοστά».

«Κρίμα που δεν πήρα το χρυσό», παραδέχθηκε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πρόβλημα που είχε στον προκριματικό με τη φόρα του απάντησε: «Αυτή τη φορά δεν ήταν το πρόβλημα η φόρα μου.

Σχεδόν όλα τα πατήματά μου ήταν καλά. Απλά το έχανα στον αέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι κρίμα, διότι είχα καλό σερί.»

real.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith