Απόπειρα αυτοκτονίας «βλέπει» ο ιατροδικαστής για την 57χρονη που κατήγγειλε τον σύζυγό της στην Νίκαια

nikaia

Η εξέταση του ιατροδικαστή μαζί με τις μαρτυρίες, που ανέφεραν ότι δεν προέκυπτε η παρουσία του 57χρονου στον χώρο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο πρώην σύζυγός της δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον τραυματισμό της στην οδό Αρτέμιδος στη Νίκαια

Το ενδεχόμενο η 57χρονη γυναίκα στη Νίκαια να ήθελε να αυτοκτονήσει για να «τιμωρήσει» τον σύζυγό της, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

zenith

Η εξέταση του ιατροδικαστή μαζί με τις μαρτυρίες, που ανέφεραν ότι δεν προέκυπτε η παρουσία του 57χρονου στον χώρο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο πρώην σύζυγός της δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον τραυματισμό της στην οδό Αρτέμιδος στη Νίκαια.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, με την 57χρονη να βγαίνει μέσα στα αίματα με ένα μαχαίρι στην κοιλιά της και να καλεί το 100 αναφέροντας πως την μαχαίρωσε ο σύζυγός της.
Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο σημείο βρήκαν και προσήγαγαν τον σύζυγό της και η 57χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου την εξέτασε ιατροδικαστής, ο οποίος – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – «βλέπει» αυτοχειρία.

Από τις καταθέσεις δεν προκύπτει παρουσία του άντρα στο χώρο, αντιθέτως όπως λένε οι ίδιες «πηγές» προκύπτει ότι ο 57χρονος ήταν μακριά.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελέα κ. Μαραγκάκη, η οποία διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του άνδρα και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Συστηματικός κακοποιητής
Ο 57χρονος, πάντως, έχει κακοποιητικό παρελθόν σε βάρος της συζύγου του. Έχει συλληφθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία, όμως κάθε φορά οδηγούνταν στο Αυτόφωρο, έβγαινε έξω και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η πρώτη, ήταν το 2021, δύο φορές είχε συλληφθεί το 2022 και τρεις φορές το 2024.

Μάλιστα, την τελευταία φορά η γυναίκα του ερωτήθηκε ξανά αν ήθελε την τοποθέτηση κουμπί πανικού στο κινητό της και φιλοξενία σε δομή όμως και πάλι αρνήθηκε.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith