Αποκριάτικη ποδηλατάδα, υπαίθριο μουσικό πάρτι με τα KrotalArta και παιδική γιορτή την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Αμφιλοχία

podilatada

Την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Δήμος Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο των δεκαήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων που είναι σε εξέλιξη, διοργανώνει για πρώτη φορά χρωματιστή αποκριάτικη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους στον κεντρικό δρόμο της Αμφιλοχίας.

Η αποκριάτικη ποδηλατάδα εντάσσεται για πρώτο φορά φέτος στο πλούσιο πρόγραμμα του Δήμου Αμφιλοχίας και αναμένεται να σκορπίσει κέφι και χρώμα σε όλη την πόλη.

Η αποκριάτικη γιορτή ξεκινά από το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 με παιδικό αποκριάτικο πάρτι στην κεντρική πλατεία με την κλόουν Παστελίτσα και την παρέα της και πρωταγωνιστές τα παιδιά. Χοροί, αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια, παιχνίδια, facepainting, σιντριβάνι σοκολάτας και πολλές εκπλήξεις.

Στις 17:00 δίνουμε ραντεβού με τα ποδήλατά μας στο λιμάνι της Αμφιλοχίας και θα διασχίσουμε με καρναβαλική διάθεση τον παραλιακό δρόμο της πόλης, πλημμυρίζοντας την πόλη με χρώματα.

Ακολουθεί υπαίθριο μουσικό πάρτι στην πλατεία με την ομάδα κρουστών KROTAL ARTA και DJ, που θα μας παρασύρουν στον ρυθμό τους και πολλές εκπλήξεις για όλους.

*Στην ποδηλατάδα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 6-18 ετών και ενήλικες.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith