Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

alexandros triantafillidis

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Στην επιστολή που απέστειλε στην Κουμουνδούρου ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, αναφέρει μεταξύ άλλων καταλογίζει προφανώς στην νέα ηγεσία του πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη σημερινή του εικόνα μετάλλαξης και απαξίωσης, τείνει να καταστεί μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης για την ελληνική κοινωνία, η οποία αναζητά και αξιώνει ένα συγκροτημένο και πειστικό σχέδιο εξόδου από την πολύπλευρη κρίση και όχι απόπειρες πορείας προς το “άγνωστο με βάρκα την ελπίδα».

Υπογραμμίζει πως «είναι ζωτικής σημασίας ζητούμενο πλέον να κάνουμε ένα “άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά” και την απαξίωση που εντάθηκαν από αυτοσχεδιασμούς, αντιδημοκρατικές εξάρσεις και συνεχείς παλινωδίες της σημερινής ηγεσίας” κι προσθέτει ο πρώην βουλευτής πως “με προβληματισμό και βαθιά λύπη, αισθάνομαι ότι σήμερα αδυνατώ να συγχρονίσω τα πολιτικά μου βήματα με τη νέα πραγματικότητα που οριοθετεί τον ΣΥΡΙΖΑ, μια πραγματικότητα που σαφέστατα αλλοιώνει την πολιτική του ταυτότητα και ουσία».

Ο κ. Τριανταφυλλιδης παράλληλα δηλώνει συστράτευση στην “ανάγκη μετεξέλιξης, βαθιάς ανανέωσης και επανίδρυσης της Αριστεράς, αλλά και συνολικότερα του προοδευτικού και οικολογικού πολιτικού χώρου”.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith