Απασφάλισε ξανά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά της Μαρίας Αντωνά: «Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη»

emmanouil169 768x434

Απασφάλισε ξανά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά της Μαρίας Αντωνά!

Νέα πυρά έριξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προς την Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύοντας πως η κόντρα αυτή δεν θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, τη νύχτα της Παρασκευής, ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να πάρει εκ νέου θέση για την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη και να προχωρήσει σε μια σειρά από ιστορίες στα social media. «Είπα ότι για αυτό το θέμα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά πραγματικά με πνίγει το δίκιο. Είμαι ως εδώ και νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να πάρω άλλη μια φορά θέση».

«Εξήγησα στην Σοφιάννα, όταν βγήκα από το Survivor και μιλούσαμε δυο ώρες, ότι ο Άρης και η Μαρία την χρησιμοποιούν και μετά θα την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα.Με ρώτησε τι εννοώ και της είπα, «σε έστειλε ο Άρης να πας να βρεις την Μαρία και να βγάλετε story για να το πέξετε ότι δεν τρέχει τίποτα και να βγω εγώ ο τρελός και ο ψεύτης, αλλά μόλις βγει ο Άρης θα δεις ότι δεν θα σου μιλάει». Και τελικά τα πράγματα έγιναν έτσι όπως της τα είπα» σημείωσε, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Βλέπω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ το τι βρισίδι μου έριχνε καθημερινά σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα. Για αυτό έπαιζαν κάθε μέρα στην εκπομπή τι κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ανέβηκαν δυο, τρεις μοναδούλες. Οι οποίες και ξανάπεσαν μόλις βγήκα από το Survivor. Αν δεν ήθελες κοπελιά να πεχτεί το θέμα και να ανακυκλωθεί τόσο πολύ, θα μπορούσες να πεις στην εκπομπή που ήδη σου έχουν δώσει μια θεσούλα να μην παίζεται το θέμα αλλά εσύ γούσταρες γιατί παίρνεις διαφήμιση από μένα και σε έμαθε λίγο παραπάνο ο κόσμος» συμπλήρωσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά.

zenith