Αντιγόνη Κουλουκάκου και Νίκος Ράικος επισημοποίησαν της σχέση τους

untitled 7 252863 360088 type13262

Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου διάλεξε η πρωταγωνίστρια της «Γης της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, για να ανακοινώσει, με τον πιο τρυφερό τρόπο, την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Νίκο Ράικο.

H Αντιγόνη Κουλουκάκου, που υποδύεται την Ιουλία στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», χαμογελά στο πλευρό του αγαπημένου της, Νίκου Ράικου, ο οποίος είναι ψυχολόγος και εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία. Η ίδια δεν κρύβει ότι μαζί του γίνεται πάλι παιδί και αναβιώνει συναισθήματα που είχε ξεχάσει. Η σχέση τους μετρά ήδη αρκετούς μήνες, Η έλξη ήταν αμοιβαία και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Αν και η Αντιγόνη δεν μας έχει συνηθίσει να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά είναι φανερό ότι αισθάνεται πολύ σίγουρη και κατασταλαγμένη για να κάνει μια τέτοια κίνηση.

Το σωστό timing βρέθηκε προκειμένου η Αντιγόνη και ο Νίκος να επισημοποιήσουν αυτή την υπέροχη σχέση. Το πρώτο outing της ηθοποιού για τον έρωτά της έγινε ανήμερα της ονομαστικής εορτής του συντρόφου της, στις 6 Δεκεμβρίου. Είκοσι ημέρες μετά, οι δυο τους αποφάσισαν να ανακοινώσουν και την επισημοποίηση του τρυφερού δεσμού τους.

Η ίδια, δίπλα από τη φωτογραφία που ποζάρει δείχνοντας τη βέρα μαζί με τον αγαπημένο της, έγραψε ένα πολύ γλυκό μήνυμα: «Is all about love. Σε αγαπώ. Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι… Από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων και πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρά μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άνδρα της ζωής μου. Είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις και να το λες ακόμα στον άνθρωπό σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα που είχες και όταν ήσουν παιδί και ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι μαγικό… Τελικά, ναι, το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει και η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής».

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

zenith