Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Η “Ιουλία” θα παντρευτεί τον “Στάθη”

1 38 1024x564

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και για το φινάλε του Γ’ Κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα, καθώς πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω ώρες για το παιδί μου. Έχω κάνει το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μου. δεν θα κάνω κάτι πιο σημαντικοί από αυτό. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δεν περίμενα πως θα το εκλάβω με αυτόν τον τρόπο. Στην αρχή ήθελα, μετά δεν ήθελα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν αισθανόμουν πολλά, όταν γέννησα δεν έκλαψα, και ένιωθα άσχημα. Άρχισα να αισθάνομαι πράγματα μετά τον πρώτο θηλασμό. Και έκτοτε είμαστε αυτοκόλλητοι. Στα γυρίσματα είναι μαζί μου, στις φωτογραφίσεις. Ξυπνάει το πρωί και μιλάει μόνο του και γελάει. Έκλαιγα από χαρά, ξεκινάει η μέρα μου γελώντας. Δεν «μικραίνουν» τα πράγματα μετά την γέννηση ενός παιδιού, αλλά δεν υπάρχει στρες, άγχος, νεύρα κτλ. Είσαι ζεν. Αντιλαμβάνεσαι τι έχει σημασία στην ζωή και δεν έχουν σημασία αυτά που σε θύμωναν και σε στεναχωρούσαν», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Με είχε ευαισθητοποιήσει γιατρός μου, και λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης μου, και λόγω της ηλικίας μου ότι μέχρι τελευταία στιγμή να είμαστε προσεκτικοί. Γέννησα και μετά από δύο βδομάδες πήγα για δουλειά. Συμμετείχα σε μία σειρά στο Netflix «The girl from Oslo». Και το μωρό μου το είχα μαζί μου, θέλω να περνάω πολύ χρόνο μαζί του. Θα το πάρω μαζί μου και στην Μάνη και στην Κύπρο. Έχω την άδεια της παιδιάτρου μου, είμαι προσεκτική, δεν τον πάω πολύ μαζί με κόσμο», συμπλήρωσε.

Για την αλλαγή αυτή στην ζωή της ανέφερε: «δεν ήμουν μόνη μου πριν δύο χρόνια, απλώς δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου. Υπήρχε ο σύντροφός μου και τα παιδιά του. Λέω πως, είμαι μητέρα 3 παιδιών. Τα παιδιά του συντρόφου μου προσέχουν πολύ το μωρό. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν το απέκλεια αλλά σκεφτόμουν να υιοθετήσω. Ήταν όμως πολύ δύσκολο. Δεν έχει σημασία αν το υιοθετήσεις, είσαι μαμά. Γεννιόμαστε μανούλες απλά η καθεμία επιλέγει τον δικό της τρόπο να δείξει αυτήν την φροντίδα της. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που μόνες τους αποφασίζουν να έχουν ένα μωρό, και αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν θα απαντήσω ακόμη για το εάν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από τον ρόλο της «Ιουλίας» στην «Γη της Ελιάς» μίλησε για τον ρόλο της.

«Θα παντρευτούμε με τον «Στάθη» στην έναρξη της τέταρτης σεζόν. Ο Στάθης θα έρθει να με βρει στην Αθήνα και μπορεί να του συμβεί κάτι στον δρόμο. Θα ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό. Η Ιουλία δεν θα πάει στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον γιατί θα αρρωστήσει το μωρό. Θα συμβεί και κάτι άλλο στον γάμο, χωρίς να επηρεάσει τον ίδιο τον γάμο αρνητικά. Θα συμβεί όμως κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας πολύ δραστικά. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο όμως. Θα επηρεάσει τους άπαντες. Δεν έχει αναφορά στο παρελθόν. Αφορά σε κάποια πρόσωπα της σειράς που «στάζουν» λίγο δηλητήριο! Αυτό που θα συμβεί στην «Γη της Ελιάς» δεν θα το περιμένει κανένας μας και θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας».

«Έχουμε ένα μεγάλο δικαστήριο με την Αριάδνη, που είμαι εναντίον του μαιευτήρα, εκεί δεν θα πάει πολύ καλά αυτό, και ίσως οι σχέσεις μα σαν διαταραχθούν για ακόμη μία φορά. Και ο Στάθης με την Ιουλία θα έχουν εμπόδια», υπογράμμισε.

Η Αντιγόνη θα συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith