Ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ/νιας

ΦΩΤΟ ΘΕΣ8

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ/νιας σε μια συμβολική κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία ”DANIEL” απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια (καταψύκτες, ηλεκτρικές εστίες, μαγειρικά σκεύη, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής) στους πληγέντες του δήμου Τρικκαίων.

Η παράδοση των ειδών έγινε την Πέμπτη 5/10/2023 από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Νικολέτα Βασίλη στην ΟΕΒΕ Τρικάλων, και στον Ιερό Ναό Φανερωμένηςόπου τις επόμενες μέρες θα διανεμηθούν στους πληγέντες που χρήζουν άμεσης βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών τους.

zenith

Ο κ. Νικολέτας ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της αποστολής δήλωσε ότι η πρωτοβουλία της ομοσπονδίας βρήκε αξιέπαινη ανταπόκριση από τους συναδέλφους και εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τα σωματεία – μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απέδειξαν ότι στις δύσκολες στιγμές συμπαραστέκονται στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά.
Σαν διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε τα Σωματεία και τις Ενώσεις που συνείσφεραν οικονομικά:
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓ/ΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ,ΑΝΑΨΥΧΗΣ Κ΄ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Κ΄ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤ.ΕΡΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣ/ΡΧΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Εξέφρασε επίσης την ευχή του να μην ξανασυμβούν τέτοια άσχημα γεγονότα στη χώρα μας και πως η Ομοσπονδία Επαγγελματιών κ΄ Βιοτεχνών Αιτ/νίας θα υποστηρίζει πάντα τέτοιες δράσεις.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Νικολέτας Βασίλειος Ναστούλης Κων/νος

ΦΩΤΟ ΘΕΣ5

ΦΩΤΟ ΘΕΣ.2googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith