Άγγελος Τσιγγάρας: «Θέλω να δοκιμάσω την προοπτική του εξωτερικού»

aggelos tsiggaras

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Τσιγγάρας, με τον νεαρό μέσο που άφησε τον Παναιτωλικό για να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του να μιλάει για τους προσωπικούς του στόχους, υπογραμμίζοντας, «Είμαι ένα παιδί το οποίο είναι μοναχικό, οπότε δεν έπαιζε ρόλο για εμένα το ότι δεν είχα δίπλα μου την οικογένεια μου, έτσι θα ήθελα να δοκιμάσω και την προοπτική του εξωτερικού για εμένα, θα ήταν κάτι που θα το ήθελα με χαρά αν προκύψει. Μέχρι τότε θα απολαύσω τον Χάρη στην Εθνική αν πάρει χρόνο, θα ξεκουραστώ και θα δω τους δικούς μου».

Αναφερόμενος στον αδερφό του, Χάρη, τόνισε: «Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, βρίσκεσαι στους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αν πάρει την ευκαιρία του, θα κληθεί να δείξει ότι δικαιολογημένα βρίσκεται στην Εθνική. Είναι χαρούμενος που βρίσκεται εκεί, όλα κυλάνε πολύ όμορφα στο κομμάτι της Εθνικής».

zenith

Ενώ πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και σε αυτά του πρωταθλήματος έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν, ήταν από τους πιο ενεργούς ρόλους στην ομάδα και συνέβαλε το δικό του κομμάτι στην κούρσα του πρωταθλήματος, ωστόσο δίπλα του είχε επίσης πολύ άξιους ποδοσφαιριστές που βελτίωσαν και τον ίδιο».

Ενώ για τον ίδιο , συμπλήρωσε: «Μου αρέσει η προοπτική της Ευρώπης, ακόμα δεν έχει βρεθεί κάτι, ελπίζω να βρεθεί κάτι αξιόλογο το οποίο θα μου δώσει την προοπτική της εξέλιξης. Για εμένα είχε κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα του Αγρινίου και νομίζω ότι με τον τρόπο που είχαν κυλίσει τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχα περιθώριο παραμονής».

metrosport.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith