Ανεπιθύμητος στο Μεσολόγγι ο Μάριος Σαλμάς

marios salmas

Να μην έρθει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς στο Μεσολόγγι διεμήνυσε η Δημοτική Αρχή στην Προεδρεία της Βουλής καθώς ο συγκεκριμένος είχε οριστεί ως εκπρόσωπός της για τις Γιορτές Εξόδου.

Μετά τον Κώστα Καραγκούνη όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ το ίδιο μήνυμα έλαβε και ο Μάριος Σαλμάς. Ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής βρισκόταν στην Αμερική μαζί με άλλους κυβερνητικούς και όταν ορίστηκε από την Βουλή να την εκπροσωπήσει στο Μεσολόγγι άλλαξε την ημερομηνία των εισιτηρίων επιστροφής του για να είναι παρών.

Ωστόσο φθάνοντας στην Ελλάδα ενημερώθηκε ότι είχε φθάσει μήνυμα στον Πρόεδρο της Βουλής που έλεγε ότι ο κ. Σαλμάς είναι ανεπιθύμητος, οπότε δεν παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.

Φαίνεται πάντως ότι και ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να αντιμετωπίσει τους Μεσολογγίτες που όπως γνωρίζουμε είναι δικαίως αγανακτισμένοι για το θέμα του Πρωτοδικείου.

Σήμερα πάντως ο κ. Σαλμάς αναμένεται να μιλήσει στην Βουλή κατά την συζήτηση του Δικαστικού χάρτη που έχει ξεκινήσει από το πρωί και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και την δική του θέση.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith