Ανεπιθύμητη κηρύσσουν την κυβέρνηση σύλλογοι και φορείς του Μεσολογγίου

dikastiko megaro mesologgiou

Σκληρή επιστολή αλλά με δικαιολογημένη αγανάκτηση, αποστέλλουν πολλοί σύλλογοι και φορείς του Μεσολογγίου προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ.κ. Φλωρίδη και Μπούγα με την οποία χαρακτηρίζουν κατάπτυστη την απόφαση για τον Δικαστικό χάρτη.

Η επιστολή αναφέρει:

Η κατάπτυστη απόφασή σας για το Δικαστικό Χάρτη και η επιλογή σας να ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ από όλη την Χώρα ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και την έδρα της, την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, αποτελεί όνειδος τόσο για τους θεσμούς όσο και για την ιστορία της Χώρας μας. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, δεν αξίζει να κατέχει αυτή τη θέση.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, αυτό επικαλεστήκατε και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΤΕ σαν ομιλητής στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ήταν υποκριτικά τα ανωτέρω λόγια σας;

Για τον παραπάνω λόγο, είσαστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ τόσο εσείς όσο και το σύνολο της Κυβέρνησής Σας, καθώς και κάθε πολιτικό πρόσωπο που έχει θεσμικό ρόλο, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, την Πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την οποία με την απόφασή σας ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ.

ΛΑΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !!!!!!!!!

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου
Ιατρικός Σύλλογος Μεσολογγίου
Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου
Σύλλογος Υπαλλήλων Γ.Ν. Μεσολογγίου
Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου
Σύλλογος Φίλοι του Ραδιοφώνου Ι.Π. Μεσολογγίου
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου
Λαογραφικός Σύλλογος Μεσολογγίου
Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ»

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith