Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

mikroutsikos212

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος παραμένει στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Το Super Κατερίνα βγήκε μάλιστα στον αέρα με το τραγούδι «Σε χρειάζομαι» του μουσικοσυνθέτη.

«Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του. Τα πρώτα 24ωρα είναι έτσι κι αλλιώς κρίσιμα, όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Στον αέρα του Super Κατερίνα μίλησε και η σύντροφος του μουσικοσυνθέτη, Έλενα Μαστραγγέλη, η οποία περιέγραψε το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του, ενώ ανέφερε και όσα της μετέφεραν οι θεράποντες ιατροί.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε κανένα 2ωρο θα ξέρουμε περισσότερα, αλλά είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον. 2-3 μέρες ήταν σαν να έχει μία ίωση, χθες επιδεινώθηκε η αναπνοή του, πήγαμε στο νοσοκομείο, τον έβαλαν στην εντατική να δουν από πού προήλθε το μικρόβιο» είπε η κυρία Μαστραγγελή.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά βεβαρημένη τα τελευταία χρόνια. Τον άκουγα ότι δυσκολευόταν να μιλήσει. Παρ’ όλα αυτά μου λέει: αν είμαι καλύτερα, θα έρθω αύριο. Του λέω: κάτσε να ξεκουραστείς» ανέφερε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ προσευχήθηκα χθες και πιστεύω πολύς κόσμος έκανε το ίδιο. Είναι μαχητής της ζωής και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

.real.gr

zenith