Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Δημοτικό Γυμναστήριο Αμφιλοχίας

goa amfiloxias aitoliko

Βελτίωση των συνθηκών άθλησης και μείωση του κόστους λειτουργίας στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αμφιλοχίας, μέσω της ενεργειακής αναβάθμισής του, πραγματοποιεί ο Δήμος Αμφιλοχίας προχωρώντας σε διακήρυξη για τη δημοπράτηση των εργασιών.

Το έργο, με προϋπολογισμό 669.600 ευρώ (με ΦΠΑ) περιλαμβάνει τη μόνωση της εξωτερικής τοιχοποιίας και της οροφής του κυρίως κτηρίου, των αποδυτηρίων καθώς και του λεβητοστασίου, την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με καινούργια, την κατάργηση του παλιού συστήματος θέρμανσης με λέβητα και αντικατάστασή τουμε αντλία θερμότητας καιτην εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για την κάλυψη των αναγκών για ζεστό νερό από τους αθλούμενους.

zenith

Παράλληλα, προβλέπεται η εγκατάσταση νέου συστήματος φωτισμού με λαμπτήρες LED υψηλής ενεργειακής απόδοσηςσε όλους του χώρους του γηπέδου.

Το πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Γυμναστηρίου χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020. Η ολοκλήρωση των προγραμματιζόμενων εργασιών θα επιφέρει αφενός εξοικονόμηση χρημάτων και βελτίωση των συνθηκών άθλησης για τους δημότες που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης τους για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith