Αναστασίου: «Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση και το κάναμε»

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναιτωλικός αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη επί της Λαμίας (3-1).
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Superleague για τον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Λαμίας και επέστρεψε στις νίκες.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας του κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις στην «Cosmote TV».

zenith

«Αυτό που τόνισα στα παιδιά ήταν να τελειώνουμε τις φάσεις γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσαμε φάσεις αλλά δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Σήμερα ήταν θέμα συγκέντρωσης, πιστεύω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης γιατί έχουμε την ποιότητα μπροστά και όπως φάνηκε σήμερα την χρειαζόμασταν μετά τα 6 παιχνίδια που δεν είχαμε νίκη».

Στη συνέχεια είπε: «Ήταν φυσιολογικό να βγάλουμε αντίδραση, για μένα έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση γιατί έχουμε καλά στοιχεία σαν ομάδα, δείχνουμε θετικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε μερικές φορές που θεωρώ ότι δεν παίρνουμε σωστές αποφάσεις και αυτό είναι καθαρά θέμα αντίληψης και ικανότητας, να αντιληφθούμε κάποια πράγματα πολύ πιο γρήγορα, βγάλαμε αντίδραση και τα παιδιά σημείωσαν μία σημαντική νίκη την οποία αφιερώνουμε στον Ντουάρτε που μας λείπει».

Για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στο γήπεδο: «Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο που μας στήριξε ακόμη μία φορά, ήταν μια σημαντική νίκη εκτός έδρας, μια μεγάλη νίκη, τους την αφιερώνουμε, τουλάχιστον να πάμε ήρεμοι στη διακοπή να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στον β’ γύρο».

gazzetta.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith