Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στη Real News

3552430 252863 330102 type13262

Με ανάληψη στο indymedia, η οργάνωση που αποκαλείται «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό και τη φωτιά στο κτίριο της Real News. Η επίθεση είχε γίνει τα ξημερώματα της 13ης Ιούλιου.

«Η φύση εκδικείται» είναι το τίτλος του κειμένου με το οποίο η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στη Real News.

«Κουβαλήσαμε τον εμπρηστικό μηχανισμό για την επίθεσή μας στη Real σαν να κουβαλάμε τα λείψανα των νεκρών του κοινωνικού πολέμου», αναφέρουν και υποστηρίζουν στο κείμενό τους πως είχαν σχεδιάσει την τοποθέτηση του μηχανισμού έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Ωστόσο, κινδύνευσε μια ηχολήπτρια του Real FM…

«Τα ξημερώματα στις 13/07 αφήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο ισόγειο του κτηρίου εξωτερικά της πόρτας του ρουφιανομέσου Real News – Real Fm. Μετά την εξωτερική καταστροφή της πόρτας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πάνω μέρος του κτηρίου μέσω του αγωγού με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεων των Real News και Real Fm, όπως επίσης και μιας ναυτιλιακής εταιρείας που βρισκόταν στο ίδιο κτήριο. Η δράση μας ήταν σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη (ή μη) ζωή όπως περαστικού, κατοίκου, ζώου ή εργαζόμενου/εργαζόμενης, όπως και έγινε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Φτάνουν δε στο σημείο να κατηγορήσουν την επιχείρηση (!) για το γεγονός πως κινδύνευσε η εργαζόμενη! «Για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία της εργαζόμενης ηχολήπτριας του κτηρίου λόγω της δολοφονικής αμέλειας των αφεντικών της να μην προνοήσουν για εύκολες διαφυγές του κτηρίου επαρκώς, θα ζητήσουμε ένα δημόσιο συγγνώμη από την ίδια αποκλειστικά, λέγοντας απολογιστικά δημόσια και ταπεινά ότι σκοπός μας ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση», συνεχίζει το κείμενό τους.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith